Premi nacional del Ministeri d'Educació i Ciència a la modalitat de millora de l'èxit educatiu

JPEG - 1.9 MB
2n Cicle

VISITA A LA FUNDACIO MARCH

Visita a la Fundació March i passejada per Ciutat.

Publicat: 21/desembre/2010 | Secció: 2n Cicle | TAGS: Educació primària, Sortides, Curs 2010-11 Llegir més...
AAFB Reutilització de llibres
Escola

Reutilització de llibres

FONS DE LLIBRES “SON SERRA”
1. EN QUÈ ES BASA AQUEST PROJECTE? És un projecte per crear un fons de llibres i material didàctic, propietat de l’escola, per aprofitar i reutilitzar els llibres de text, mentre sigui posible fer-ne ús i accedir a un material didàctic més ric i flexible per tal d’assumir els reptes de l’educació per competències que proposa la LOE. Tots els exemplars dels llibres comprats pel programa de reutilització són propietat del centre i formen part del “fons de llibres i material (...)

JPEG - 98.2 kB
2n Cicle

Artefactes musicals

Sortida al Conservatori de Música
Avui, dimecres 1 de desembre, els grups de 3r i 4t de primària hem anat al Conservatori a veure el concert-espectacle Artefactes Musicals.
Des del primer moment ens han sorprès tres personatges que agranaven l’escenari. Hem començat a sentir sons especials que es produïen amb el fregar i colpejar de les graneres a terra. A partir d’aquí no ens han deixat de sorprendre. Tubs de plàstic, embuts, poals, ratlladors, tapadores d’olla, flameres i un llarg repertori (...)

Publicat: 1/desembre/2010 | Secció: 2n Cicle | TAGS: Educació primària, Sortides, Música, Curs 2010-11, Música EEM Llegir més...